fbpx

Verkoop van nieuwe fietsen voor jong en oud

In onze fietsenwinkel in Noordwijk kunt u een altijd wisselend assortiment fietsen vinden. Wij specialiseren ons onder andere op het verkopen van nieuwe en tweedehands kinderfietsen in alle soorten en maten. Ook leveren wij nieuwe en gebruikte fietsen voor volwassenen. Ons assortiment bestaat onder meer uit: Transportfietsen, Kinderfietsen, Herenfietsen, Damesfietsen, Opoefietsen, Elektrische fietsen/ E-bike, Tourfietsen, Racefietsen en meer. Op de aanbod pagina vindt u een greep uit ons aanbod. Als u direct wil weten of de door u gewenste fiets op voorraad of verkrijgbaar is in onze fietsenwinkel dan mag u natuurlijk ook gewoon even bellen.

Fietsreparaties door vakmensen

Voor het vakkundig repareren van uw fiets staan onze monteurs voor u klaar. U wordt met een glimlach ontvangen en wij proberen een passende oplossing te vinden voor het probleem aan uw fiets. Kleine aanpassingen aan fietsen zoals zadelhoogte of het oppompen van een bandje kan altijd direct en gratis. Voor de meeste reparaties aan uw verlichting betaalt u enkel voor de gebruikte materialen, dit kost bij Fietsmannetje Noordwijk dus meestal geen arbeidsloon. Band lek en snel weer op weg? Wij doen ons best om u snel weer op het zadel te helpen. Veel mensen uit de bollenstreek (o.a. Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse, Katwijk etc.) weten ons dankzij de hartelijke service die wij bieden te vinden en daar zijn wij enorm trots op. Heeft u een kapotte fiets? Kom dan gerust eens bij ons langs voor informatie. Bellen mag natuurlijk ook altijd.

Onderhoudsbeurten en preventief onderhoud

Vaak krijgen wij klanten in de winkel die een fiets hebben waar niet echt grote mankementen aan zijn maar veel kleine dingetjes zoals een droge ketting die gesmeerd moet worden, een versnelling of rem die even bijgesteld moet worden en meer van dit soort kleine dingen. Bij Fietsmannetje Noordijk bent u aan het juiste adres voor het (gepland) onderhoud van uw fiets.  Bij een fietsbeurt wordt de hele fiets nagelopen, afgesteld en gesmeerd. Is uw fiets heel vies? Vraag dan eens naar de mogelijkheden om uw fiets ook weer netjes schoon te maken. We beschikken over veel middelen zoals een speciale spoelbak voor kettingen en tandwielen om uw fiets weer helemaal tip top de deur uit te laten rollen.