Elektrische fiets? Die koopt u bij Fietsmannetje, uw fietsenmaker in Noordwijk.

Wij werken samen met R.A.T. Holland op het gebied van e-bikes, R.A.T. levert ons de steeds populairder wordende elektrische fietsen van hun merk Prolithium. Alles bij ons in de winkel te bekijken. Voor iedereen een elektrische fiets!

Elektrische fiets bij ons in de winkel. Omdat wij (zoals u vast weet) een fietsenwinkel zijn waarin we direct contact met onze klanten belangrijk vinden, vinden wij het ook prettig om nauw samen te werken met onze leveranciers. De elektrische fiets van Prolithium is een product waarin persoonlijk contact naar voren komt. Deze fietsen komen uit Noordwijkerhout en wij zijn meerdere malen per week bij R.A.T. te vinden. Voor u houdt dit in: als de elektrische fietsen op voorraad zijn kunnen wij een snelle levertijd aanhouden. Als er specifieke vragen zijn dan is er altijd direct contact met de leverancier en: mocht uw elektrische fiets van prolithium een keer stuk zijn, geen gedoe. Dan rijden we als het nodig is even langs met uw elektrische fiets. Zo wordt u snel geholpen in tegenstelling tot merken waarbij defecte onderdelen met de post moeten worden opgestuurd.

Wat kost een elektrische fiets bij Fietsmannetje Noordwijk?

Goede vraag! De prijzen van de e-bikes van Prolithium variëren grofweg tussen de 949 en ongeveer 2000 euro. Het verschil in de bedragen zit hem o.a. in het aantal versnellingen, motorsysteem, accucapaciteit en de display op het stuur. Voor het bedrag wat u betaalt leveren wij de fiets compleet rijklaar af mét een eerste servicebeurt nadat u een tijdje plezier heeft mogen hebben van uw e-bike. Kijk hieronder maar eens voor een overzichtje van de e-bikes en prijzen.