Fiets Leasen? Kijk hieronder!

Dat kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons. We bieden verschillende manieren van lease aan. Hieronder ziet u de calculator van onze partner FietsFlex, zij maken het financial leasen van fietsen mogelijk. Als u weet welke fiets u wil leasen hoeft u enkel de prijs te onthouden en deze hieronder in te vullen. Als de aanvraag goedgekeurd wordt kunnen wij voor u een mooie nieuwe fiets e/of e-bike klaarzetten welke u krijgt tegen een laag maandbedrag. Bij deze vorm van leasen bent u zelf ook eigenaar van de fiets dus we adviseren wel om de fiets goed te verzekeren, dit kunnen wij ook voor u doen. Als u de fiets via ons verzekert dan regelen wij voor u een verzekering met als aanvulling pechhulp onderweg 24/7 in heel europa, een ongevallendekking (als de fiets valt en schade oploopt dan is dit verzekerd) en natuurlijk een diefstalverzekering zonder dat de fiets zelf minder waard wordt. 

Fiets leasen bij Fietsmannetje

Als u ons kent weet u dat we niet moeilijk zijn en u zo goed mogelijk willen helpen. Daarom hebben wij ons huiswerk al gedaan en kunnen we u ook helpen als u vragen heeft over leasen. We raden altijd aan om voordat u beslist een fiets te leasen eerst een keer kennis te komen maken en eens naar het assortiment te kijken. Zo krijgt u een gevoel welke fiets bij u past. Bent u er zelf al uit? Vul hieronder gerust de aanvraag in. Houd er wel rekening mee dat er sinds de Corona tijd veel minder fietsen beschikbaar zijn, veel kleuren en modellen zijn slecht leverbaar. Gelukkig hebben we altijd wel een passend model voor iedereen maar ook daarom, neem als u het niet zeker weet even contact met ons op, daar zijn we voor! 

Steeds meer mensen gaan over tot het fiets leasen of e-bike leasen. Dit komt omdat de fietsen steeds luxueuzer uitgevoegd worden en daardoor een stuk meer kosten dan vroeger. Wat is er  nu makkelijker dan zelf al dan niet vast een stukje aanbetalen en vervolgens voor een klein bedrag lekker kunnen fietsen? Als het je een auto scheelt dan heb je de fiets of e-bike heel snel terug verdiend! 

Financial lease of operational lease?

Net als bij het leasen van auto’s zijn er bij lease fietsen twee vormen van leasen mogelijk, namelijk financiel lease en operational lease. Natuurlijk verschillen deze twee behoorlijk van elkaar. 
Financial lease (zoals hieronder) is vooral aantrekkelijk voor particulieren en bedrijven die een lager maandbedrag willen betalen dan bij de zogenaamde “all in lease” wat eigenlijk operational lease heet. Bij financial lease koop je je e-bike of fiets eigenlijk op afbetaling. Bij operational lease betaal je een hoger bedrag per maand maar zit er wel een “ontzorgpakket” bij de leaseprijs in, bij deze vorm van lease is ook het onderhoud inbegrepen in de leaseprijs evenals de verzekering en pechhulp onderweg (heel belangrijk deze laatste, komen we zo op terug). Operational lease is hierdoor vooral aantrekkelijk voor bedrijven waar het heel belangrijk is dat de fietsen zoveel mogelijk rijdend zijn en blijven, denk bijvoorbeeld aan een pizzabezorger. 
Ook is operational lease fijn als je genoeg geld hebt en je nergens zorgen over wil maken. 

Is dit niet het geval? Dan is financial lease in veel gevallen aantrekkelijker. Je betaalt minder geld per maand en je bent na de leasetermijn ook zelf eigenaar van de fiets of e-bike. Je leaset je eigen fiets. Hierbij zit niet standaard de pechhulp onderweg in of de verzekering tegen diefstal. Fietsmannetje kan het wel nog leuker voor je maken: wij kunnen je fiets die jij voordelig leaset heel goed verzekeren voor een goede prijs. Ga je op deze manier een fiets financial leasen dan betaal je een relatief laag maandbedrag (check jouw bedrag maar eens door de waarde van de door jou gewenste fiets hieronder in te vullen). en zorgen wij ervoor dat jouw fiets voor een paar euro meer per maand ook nog eens 100 procent verzekerd is tegen diefstal, je krijgt hierbij ook 24/7 pechhulp onderweg in heel Europa en schade door ongevallen (ook als het je eigen schuld is) wordt gedekt. Op deze manier kom je met financial lease bij Fietsmannetje bijna net zo ver als met operational lease, nu is leasen ook voor particulieren of kleinere ondernemers ineens een stuk interessanter. Benieuwd wat je fiets kost per maand of een aanvraag doen? Vul hieronder het bedrag van je fiets in! Houd er wel rekening mee dat hier de kosten voor een verzekering nog niet bij in zitten. Die kosten meestal tussen de 3 en 6 euro per maand.