fbpx

Hier vindt u een greep uit de merken die wij aanbieden

Wij leveren elektrische fietsen en gewone fietsen van de onderstaande merken. Los van deze merken kunnen wij u meer aanbieden dankzij ons enorme netwerk van collega’s door het hele land. Zoekt u een fiets? Gewoon even bellen of binnen wandelen. 

Vragen?
Bel gerust even op, of vul het contactformuler in.
Je bent ook altijd welkom om langs te komen bij de meest servicegerichte fietsenwinkel van Noordwijk en omstreken.

aaACRON_27

Leader Fox

Een van de meest concurrerende fietsmerken in onze branche. Leader Fox fietsen kenmerken zich door hun enorm stevige afwerking waarbij gebruikgemaakt is van onderdelen met een hele fijne prijs-kwaliteitverhouding. Leader Fox e-bikes zijn daardoor in rap tempo aan het stijgen in populairiteit en blijven hard doorgroeien. Unleash the beast, take the lead, probeer Leader Fox.

Website

5061_Prolithium_Sprinter_2.0

Van Holland (Prolithium)

Sinds 2007 produceert  RAT – Holland  elektrische fietsen onder de merknamen Prolithium en Van Holland. Wij leveren met trots deze mooie elektrische fietsen waar een dijk van een service achter zit door de korte lijntjes die wij met Fietsmannetje hebben. Onze fietsen zijn gemaakt om de stadsfietser en tourfietser de beleving te geven waar hij of zij naar op zoek is. De meeste van onze fietsen worden uitgevoerd met topsegment middenmotoren, enorm sterk maar toch zelf lekker kunnen fietsen zonder herrie. Onze fietsen zijn geschikt voor bijna elke fietser! 

Website

1024x768

Aldo

Aldo staat bekent om haar enorm betrouwbare en comfortabele stadsfietsen. Wil je voor een goede prijs de stad verkennen? Dan is Aldo de perfecte keuze.

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in Friesland! 

Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier!

Website