fbpx

Hier vindt u een greep uit de merken die wij aanbieden

Wij leveren deze merken nieuw en soms tweedehands.

Vragen?
Bel gerust even op, of vul het contactformuler in.
Je bent ook altijd welkom om langs te komen bij de gezelligste fietsenwinkel van Noordwijk en omstreken.

aaACRON_27

Leader Fox

Het meest concurrerende fietsenmerk voor alle soorten fietsen, Leader Fox past een geheel verfrissende en moderne look op de traditionele verschillende fietssoorten toe, los van haar looks, zijn Leader Fox fietsen voorzien van de beste kwaliteit onderdelen, de supplesse van Leader Fox is niet in woorden uit te drukken, je moet het voelen. Unleash the beast, take the lead, take a Leader Fox.

Website

5061_Prolithium_Sprinter_2.0

Prolithium

Sinds 2007 produceert  RAT – Holland  elektrische fietsen onder de merknaam Prolithium. Wij leveren met trots deze mooie elektrische fietsen tegen een eerlijke prijs.  De verschillende modellen zijn modern en hebben ieder hun eigen identiteit, ieder met hoge kwaliteit onderdelen en lithium accu’s die lang mee gaan. Of u nu een elektrische vouwfiets, off road,- of een elektrische stadsfiets zoekt, wij bieden u een elektrische fiets waar u op kan vertrouwen voor lange termijn. 

Website

1024x768

Aldo

Aldo staat bekent om haar enorm betrouwbare en comfortabele stadsfietsen. Wil je voor een goede prijs de stad verkennen? Dan is Aldo de perfecte keuze.

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land!

Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier!

Website